MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip 40 jaar Pinkpop en 40 jaar Pinkpop Live NL
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

40 jaar Pinkpop en 40 jaar Pinkpop Live NL

Gepubliceerd op 2 juni 2009 in CD/DVD Tip · Views: 1.964 ·

40 jaar Pinkpop en 40 jaar Pinkpop Live NL

40 jaar Pinkpop en 40 jaar Pinkpop Live NL


Rond de veertigste Pinkpop (dit afgelopen weekend) zijn twee dubbel-cd’s uitgebracht. Op ’40 jaar Pinkpop’ komen veertig bands en artiesten langs die op het festival speelden, met een zwaar accent op de jongste twintig jaar. Louter bekend studiowerk van onder meer The Cure, Editors en Rammstein. Leuk voor in de auto. Nog interessanter is ’40 jaar Pinkpop Live NL’ met 25 opnames van festivaloptredens van Nederlandse bands. Van Alquin in 1973 via Herman Brood in 1988 tot Krezip in 2007, toen die op het laatste moment Amy Winehouse moest vervangen. De legendarische publiekszang tijdens ’I would stay’ is hier te horen. Super goed deze laatste [leidschdagblad/MuziekNu.nl]!

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *