MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Harry – Fly Me To The Moon
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Harry – Fly Me To The Moon

Gepubliceerd op 25 mei 2009 in Media Nieuws · Views: 2.477 ·

Harry - Fly Me To The Moon

Harry – Fly Me To The Moon


X-factor Harry haalde het nét niet tot de liveshows, maar heeft wel een onuitwisbare indruk achtergelaten bij het Nederlandse publiek. Al vanaf dag 1 van X-Factor 2009 was Harry dé grote publiekslieveling en dat bleek wel toen hij bij de uitslag van de eerste liveshow een optreden mocht geven. Zijn vertolking van ‘Fly Me To The Moon’ kreeg de hele zaal in één klap stil en eindigde in een staande ovatie van zowel het publiek als de jury. Dat Harry erg populair is op dit moment, blijkt oa. uit aan het aantal Hyves leden dat hij heeft. Even los gezien van Lisa, gaat uiteindelijk Harry misschien nog wel het meeste, langste of leukste succes krijgen?

 

Een reactie

  1. generic sildenafil

    sildenafil generic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *