Adverts








bol.de - einfach rund





Sia - Tv Is My Parent

13 May 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Sia was in het land. Ze trad op in een uitverkochte Melkweg, maar deed ook o.a. een intiem optreden voor VPRO's 3 voor 12. Vrijdag 15 mei verschijnt de Sia dvd TV is my Parent. De dvd bevat maar liefst 60 minuten live materiaal van een concert dat de zangeres gaf in de New Yorkse Hiro Ballroom. Daarnaast staat er ook backstage filmpjes op die door Sia en haar vrienden zijn gemaakt tijdens het touren door Noord Amerika. Ook vind je verschillende video's op de dvd waaronder The Girl You Lost to Cocaine, Buttons en Soon We'll be Found.

De Australische zangeres Sia Isabelle Furler staat aan de rand van haar grote internationale doorbraak met de komst van haar tweede solo album, Some People Have Real Problems. Haar album heeft een rijk georkestreerde sound waarbij haar typerende jazzy stemgeluid het middelpunt vormt. Dat levert verrassingen op als «Academia» en de fantastische cover van Ray Davies' «I Go To Sleep». Sia gooide een aantal jaren geleden al zeer hoge ogen met haar gastbijdrages als zangeres van de Britse band Zero 7.

Sia - Tv Is My Parent


Categorie: CD/DVD Tip | Tags: , | Views: 2 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een