MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Room Eleven – Live In Carre
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Room Eleven – Live In Carre

Gepubliceerd op 4 mei 2009 in Verwacht · Views: 2.036 ·

Room Eleven - Live In Carre

Room Eleven – Live In Carre


Room Eleven sloot haar succesvolle theatertournee van dit jaar af in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Deze bijzondere avond is vastgelegd met als resultaat de DVD, CD en DVD/CD “Live In Carré”. Na het platina debuut “Six White Russians And a Pink Pussycat” uit 2007 en het gouden “Mmm… Gumbo?” uit 2008 is de band het theater ingedoken en heeft haar live reputatie meer dan waargemaakt met een uitgebalanceerde show waarin de muziek fantastisch tot zijn recht kwam. De indrukwekkende stem van zangeres Janne Schra zorgt ervoor dat je op bepaalde momenten een speld kunt horen vallen, terwijl ook uitbundige vrolijkheid niet wordt geschuwd. Voor het eerst op beeld vastgelegd: Room Eleven live [bol].

 

3 reacties

  1. best ed medication

    over the counter erectile dysfunction pills

  2. cheap erectile dysfunction

    medicine erectile dysfunction

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *