MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Wicked Jazz Sounds Band -The Biggest Sin
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Wicked Jazz Sounds Band -The Biggest Sin

Gepubliceerd op 8 april 2009 in CD/DVD Tip · Views: 1.967 ·

Wicked Jazz Sounds Band

Wicked Jazz Sounds Band -The Biggest Sin


De elfkoppige ‘Wicked Jazz Sounds Band’ is ontstaan uit de zeer populaire Wicked Jazz Sounds dansfeesten waar dj’s en muzikanten samenspelen. Deze nieuwe generatie topmuzikanten heeft haar krachten gebundeld en samen een album gemaakt. Op hun debuutalbum ‘The Biggest Sin’ wordt de Wicked Jazz Sounds filosofie ‘dance with a smile’ enthousiast, kleurrijk en met veel schetterend koper gepredikt. Het album zit vol invloeden uit jazz, hiphop, funk, soul, samba en zelfs house. Inspiratiebronnen gaan van Herbie Hancock tot aan Amy Winehouse en van Earth, Wind & Fire tot The Neptunes [bol].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *