MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht 100 Nr.1 Hits Uit De Top 40
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

100 Nr.1 Hits Uit De Top 40

Gepubliceerd op 20 maart 2009 in Verwacht · Views: 4.397 ·

100 Nr.1 Hits Uit De Top 40

100 Nr.1 Hits Uit De Top 40


In alle hitlijsten is er maar één notering die echt telt: de eerste plaats. Sinds de Stichting Nederlandse Top 40 haar wekelijkse hitlijsten is gaan produceren geldt de Top 40 als dé hitlijst van Nederland. Op de 5 CD box 100 No.1 Hits uit de Top 40 vind je een overzicht van al die nummer 1 hits van de afgelopen 5 decennia. Van I Was Made For Loving You van Kiss via Hello van Lionel Richie en Dromen Zijn Bedrog van Marco Borsato tot Duffy’s nummer 1 hit Mercy. Deze ultieme hitcompilatie komt 17 april uit.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *