MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Barbra Streisand – The Concerts
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Barbra Streisand – The Concerts

Gepubliceerd op 7 maart 2009 in CD/DVD Tip, Recensies · Views: 2.417 ·

Barbra Streisand - The Concerts

Barbra Streisand – The Concerts


Barbra Streisand heeft een indrukwekkende carriere op haar naam staan. Tot nu toe heeft ze maar liefst 49 gouden, 30 platina en 13 multiplatina platen gescoord. Op de 3 dubbele DVD box: Barbra Streisand The Concerts vind je al haar hoogtepunten bij elkaar. DVD-1 bevat de nog niet eerder verschenen show van haar tour uit 2006 opgenomen in Fort Lauderdale. Maar liefst 30 songs inclusief 6 duetten met Il Divo. Op DVD-2 staat het concert uit 1994 Live at Arrowhead Pond in Anaheim, California. Destijds haar eerste tour sinds 28 jaar. Op DVD-3 vind je niet eerder op dvd verschenen materiaal van diverse concerten waaronder scenes van de making of the Broadway album en een unieke opname van Cryin Time met Ray Charles. Natuurlijk staan op deze DVD box de Streisand klassiekers als Funny Girl, The Way We Were, People en You Don’t Bring Me Flowers.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *