Adverts









bol.de - einfach rund





Bob Dylan

6 March 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...
Bob Dylan verscheen 30 Apr


Bob Dylan heeft een nieuwe cd opgenomen, zijn eerste sinds Modern Times uit 2006. De titel is nog niet bekend, maar de plaat moet tien nummers bevatten en eind april in de winkels liggen. Dylan produceerde de cd zelf, onder zijn gebruikelijke pseudoniem Jack Frost. De opnamen begonnen nadat Dylan werd benaderd door filmmaker Olivier Dahan, die de peetvader van de folkzangers vroeg om een nummer bij te dragen aan zijn nieuwe film My Own Love Song, waarin Renée Zellweger de hoofdrol speelt.

Blijkbaar was dat de inspiratie waar Dylan op zat te wachten. Hij schreef het nieuwe nummer Life Is Hard voor de film, maar bleef opnemen. Anders songs op de nieuwe cd zijn waarschijnlijk I Feel A Change Coming On, Beyond Here Lies Nothin', If You Ever Go to Houston, This Dream Of You, My Wife's Home Town en It's All Good.

Eind maart komt Dylan naar Europa voor een uitgebreide tournee, die op 23 maart start in de Globe Arena in het Zweedse Stockholm. Met Pasen staat hij in de Heineken Music Hall in Amsterdam, en op 22 april treedt Bob op in Vorst Nationaal in Brussel [oor].

Categorie: Verwacht | Tags: | Views: 65 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier