Adverts








bol.de - einfach rund





Smart - Steve Appleton

3 March 2009
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
 Loading ...


Wie horen we in de Smart commercial -Wie slim is rijdt Smart-? Met veel dank aan Bruin op ons forum: het is Steve Appleton. Steve is een 19 jaar jonge Engelse zanger, en volslagen onbekend. Maar dat gaat volgens de insiders helemaal veranderen. Hij werd ontdekt in restaurants waarin hij piano speelde, en laat zich inspireren door Classic Pop, Reggae, Drum & Bass en Funk. Steve is nu één van de sterren in de Smart commercial die op dit moment op tv te zien is en gaat wereldberoemd worden. Klinkt allemaal helemaal niet verkeerd!

Smart - Steve Appleton

Steve Appleton - Seeing Stars


Categorie: Muziek in Reclame | Tags: , , , | Views: 1,591 |
Meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


6 Reacties

  1. Danielle

    Steve Appleton is inderdaad het nieuwe gezicht van smart. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Check ook steveappleton.hyves.nl.

    Danielle, Daimler

  2. onbekende

    weet iemand hoe het lied uit de smart reclame heet en waar je hem gratis kunt downloaden?

  3. unknown

    ja ik vraag me ook af hoe dat nummer uit die reclame heet! Iemand?
    ik zag ik op youtube btw Dirty Funk, klinkt ook erg goed

  4. me

    Steve Appleton- Innercity lover is het nummer uit de smart reclame.. Ik kon het alleen nergens dat nummer vinden.. hoop dat iemand anders het kan vinden?

  5. Roderick

    Het nummer van de commercial heet innercity lover, en is nog niet uit. midden april komt dirty funk officieel uit en in augustus komt zijn eerste album uit beloofd zeker wat. Heb hem al meerdere keren live horen spelen (stam restaurant back in the uk) en echt geweldig live nog 2x zo goed. The new Jason mraz, Jack johnson etc wat zeg nu zelf daar zijn we nu wel weer op uitgekeken.

  6. anoniem

    jason mraz is leuker <3 maar ik vind innercity lover ook heel leuk ^^ hij staat nu wel op youtube.

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een