Adverts







bol.de - einfach rund



Binnenkort & Recent | CD/DVD Tips | Recensies



Earth Hour - Doe het licht uit tegen klimaatverandering

28 February 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Earth Hour is een actie van het internationele Wereld Natuur Fonds tegen klimaatverandering. Op 28 maart 2009 om 20.30 uur gaat het licht uit. Over de hele wereld zullen steden, gebouwen, bedrijven en huishoudens een uur lang 'op zwart gaan': Earth Hour. Het 'uur van de aarde' werd in 2007 voor het eerst georganiseerd in Australie. Goede actie, met ook nog eens goede muziek onder deze commercial.

Het initiatief werd zo enthousiast ontvangen dat Earth Hour vorig jaar wereldwijd werd gehouden. Ruim 50 miljoen mensen deden toen het licht uit en lieten zo hun stem horen voor maatregelen tegen de opwarming van de aarde.

Naar verwachting gaat Earth Hour 2009 dit record overtreffen. Op dit moment hebben al meer dan 350 steden over de hele wereld laten weten graag mee te willen doen aan Earth Hour. Ook veel opvallende gebouwen en monumenten zullen tijdens Earth Hour in duisternis zijn gehuld.

Het Wereld Natuur Fonds roept ook in Nederland zo veel mogelijk mensen, steden en bedrijven op om zich aan te sluiten bij Earth Hour: doe het licht uit tegen klimaatverandering!

Earth Hour - Doe het licht uit tegen klimaatverandering!


Categorie: Muziek in Reclame | Tags: , , , | Views: 20 |
Meer info: Bol.com


1 Reactie

  1. Loes

    Dat is Fix You van Coldplay. http://www.youtube.com/watch?v=rQT_e_lHIrU

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een