MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies André Rieu – Dancing Through The Skies
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

André Rieu – Dancing Through The Skies

Gepubliceerd op 28 februari 2009 in Recensies · Views: 3.995 ·

André Rieu - Dancing Through The Skies

André Rieu – Dancing Through The Skies


Dancing Through The Skies, een DVD registratie van een concert van André Rieu dat tegelijk een bruiloftsfeest is, en dát in een van de mooiste operagebouwen ter wereld, de beroemde Semper Opera in Dresden.

Een charmante bruid en bruidegom, die deel uitmaken van de befaamde Wiener Debütanten, 40 dansparen van dezelfde Weense dansschool Elmayer, de sopranen Mirusia Louwerse en Carmen Monarcha, The Platin Tenors, bariton Morschi Franz, het Johann Strauß Orkest en koor, zij allen zorgen onder de bezielende leiding van André Rieu voor een fantastisch concert. Het publiek in de Semper Opera laat zich meeslepen met walsen, vurige paso dobles, aria’s uit opera en operette, ontroerende songs uit The Phantom of the Opera, en danst uiteindelijk samen met het bruidspaar en de Wiener Debütanten op de muziek van André Rieu en zijn orkest.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *