MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip War Child – Heroes
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

War Child – Heroes

Gepubliceerd op 22 februari 2009 in CD/DVD Tip · Views: 754 ·

War Child - Heroes

War Child – Heroes


De opbrengst van ‘Heroes’ gaat naar War Child. Vijftien artiesten en bands van faam kozen een nummers uit hun repertoire en bedachten wie dat moest coveren. Een aardig idee dat niet zelden ook tot leuke resultaten leidt. Duffy komt met een lieve uitvoering van ‘Live and let die’ (Paul McCartney), The Hold Steady speelt een volvette ‘Atlantic city’ (Bruce Springsteen), Elbow heeft een ingetogen opvatting van ‘Running to stand still’ (U2) en Rufus Wainwright stopt al z’n muzikale liefde in een ‘Smile’-medley (Brian Wilson). Lily Allen, The Kooks en Franz Ferdinand doen ook mee. Topper is ‘Do the strand’ van Roxy Music, dat in de handen van Scissor Sisters verandert in lekkere synthidisco. Een andere topper is ‘Superstition’, origineel van Stevie Wonder [leidschdagblad/MuziekNu.nl].

War Child – Heroes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bkqHGlfv1zk[/youtube]

Stevie Wonder – Superstition

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wDZFf0pm0SE[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *