MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Lionel Richie – Just Go
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lionel Richie – Just Go

Gepubliceerd op 22 februari 2009 in CD/DVD Tip · Views: 1.459 ·

Lionel Richie - Just Go

Lionel Richie – Just Go


Met zijn Symphonica in Rosso 2008, en duet met Trijtje Oosterhuis, is Lionel Richie weer helemaal terug en hot. Na wat mindere jaren moet zijn nieuwste album, Just Go, weer de nodige successen gaan opleveren. Aan dit album is het duet, Face in the Crowd, dat hij speciaal voor Symphonica in Rosso opnam met Trijntje toegevoegd.

Binnenkort viert deze vijfvoudige Grammy en Oscar winnaar overigens zijn zestigste verjaardag. Maar de singersongwriter-legende begeeft zich desondanks op een voor Lionel wat nieuwer muzikaal terrein. Hij werkt oa. samen met de producenten Christopher ‘Tricky’ Stewart, Stargate en R&B’r Akon. Just Go is het eerste studioalbum sinds Coming Home uit 2006.

Lionel Richie scoorde in de jaren zeventig hit na hit met The Commodores en ging in de jaren 80 en 90 als solo artiest op dezelfde voet verder. Inmiddels hebben we alweer bijna een decennium achter de rug en Lionel Richie heeft inmiddels meer dan 100 miljoen (!) platen verkocht.

Op 13 april kun je het nieuwe album en ongetwijfeld ook oud materiaal van de superster live horen tijdens het concert dat Lionel Richie geeft in Ahoy’ Rotterdam. Er zijn nog een paar kaarten!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *