Adverts








bol.de - einfach rund





Lionel Richie - Just Go

22 February 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Met zijn Symphonica in Rosso 2008, en duet met Trijtje Oosterhuis, is Lionel Richie weer helemaal terug en hot. Na wat mindere jaren moet zijn nieuwste album, Just Go, weer de nodige successen gaan opleveren. Aan dit album is het duet, Face in the Crowd, dat hij speciaal voor Symphonica in Rosso opnam met Trijntje toegevoegd.

Binnenkort viert deze vijfvoudige Grammy en Oscar winnaar overigens zijn zestigste verjaardag. Maar de singersongwriter-legende begeeft zich desondanks op een voor Lionel wat nieuwer muzikaal terrein. Hij werkt oa. samen met de producenten Christopher 'Tricky' Stewart, Stargate en R&B'r Akon. Just Go is het eerste studioalbum sinds Coming Home uit 2006.

Lionel Richie scoorde in de jaren zeventig hit na hit met The Commodores en ging in de jaren 80 en 90 als solo artiest op dezelfde voet verder. Inmiddels hebben we alweer bijna een decennium achter de rug en Lionel Richie heeft inmiddels meer dan 100 miljoen (!) platen verkocht.

Op 13 april kun je het nieuwe album en ongetwijfeld ook oud materiaal van de superster live horen tijdens het concert dat Lionel Richie geeft in Ahoy' Rotterdam. Er zijn nog een paar kaarten!

Categorie: CD/DVD Tip | Tags: , , | Views: 209 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een