MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Carpenters – The Ultimate Collection
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Carpenters – The Ultimate Collection

Gepubliceerd op 21 februari 2009 in CD/DVD Tip · Views: 825 ·

Carpenters - The Ultimate Collection

Carpenters – The Ultimate Collection


Singersongwriter duo uit Connecticut, bestaande uit broer en zus Richard en Karen Carpenter, die vooral in de Verenigde Staten uiterst succesvol is. In de jaren ’70 scoren The Carpenters tien gouden singles, waaronder drie nummer 1-hits. In Nederland groeien ‘Close To You’, ‘Yesterday Once More’, ‘Top Of The World’, ‘Yambalaya’ en ‘Please Mr Postman’ uit tot evergreens. In 1970 en 1971 winnen The Carpenters in totaal drie Grammy Awards, o.a. voor Best New Artist. Karen Carpenter overlijdt op 4 februari 1983 aan de gevolgen van anorexia nervosa. In 1987 brengt Richard een solo-album uit, Time. Hierop zijn Dusty Springfield en Dionne Warwick te horen. Carpenters staan met The Ultimate Collection alweer een paar weken hoog in de albumhitlijsten. Vanwaar dit plotselinge nieuwe succes?

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *