MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies 20 Hollandse Hits!
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

20 Hollandse Hits!

Gepubliceerd op 21 februari 2009 in Recensies · Views: 1.835 ·

20 Hollandse Hits!

20 Hollandse Hits!


Mooie verzamelaar voor de liefhebber van het echte Hollandse lied. Of het nou Gerard Joling is samen met Rita Hovink of Danny de Munk samen met Dave maar de ene na de andere hit van eigen bodem knalt de hitlijsten in. Het vaderlands product doet het op dit moment erg goed en brengt weer een aantal nieuwe sterren naar voren zoals Jeff van Vliet en Frans Duijts. Natuurlijk staan er de vertrouwde namen op zoals Frans Bauer & Marianne Weber, Rene Froger en Jannes.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *