MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Enrique Iglesias – Greatest Hits
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Enrique Iglesias – Greatest Hits

Gepubliceerd op 20 februari 2009 in CD/DVD Tip · Views: 1.978 ·

Enrique Iglesias - Greatest Hits

Enrique Iglesias – Greatest Hits


Enrique Iglesias behoort tot de grootste latin popsterren van deze tijd met meer dan 50 miljoen verkochte albums wereldwijd. Enrique gaat op dit moment heel erg goed in de hitlijsten met zijn Greatest Hits album. Alle grote hits uit zijn rijke carrière staan op. Zoals Bailamos, Do You Know en Tired Of Being Sorry.
Nog leuker is het uiteraard om Enrique zijn greatest hits live te zien en horen uitvoeren en … dat kan! Op 5 mei geeft de populaire zanger een concert in de Rotterdamse Ahoy’. Enrique zal tijdens de show ongetwijfeld zijn nieuwe single Takin’ Back My Love ft. Ciara laten horen.

In het voorprogramma van Enrique staat een bekende dame die nog niet zo heel bekend is, namelijk onze eigen Esmee Denters! Esmee liet haar zangtalent op YouTube horen en werd zo ontdekt door niemand minder dan Justin Timberlake! Ze heeft nog geen album uitgebracht. Maarrrr, hoe kan het ook anders, dat gaat wel gebeuren! We houden je uiteraard op de hoogte.

Enrique Iglesias – Taking Back My Love ft. Ciara

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3qZmOa-7vog[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *