MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Cosmote – Our world is you
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Cosmote – Our world is you

Gepubliceerd op 18 februari 2009 in Muziek in Reclame · Views: 842 ·

Cosmote - Our world is you

Cosmote – Our world is you


Cosmote is in Griekenland de grootste aanbieder van mobiel-netwerk diensten. In deze commercial zie een jonge man een DVD winkel uitgaan en waant zich vervolgens in allerlei situaties, zoals met Indianen, met buitenaardse wezens, in de sneeuw. Alles tegelijk en doorelkaar. The everyday as you see it. Of Cosmote. Our world is you. Goed bedacht, mooi gemaakt en ook met mooie muziek eronder. I’d Love to Change the World, door Engelse blues rock band Ten Years After, van hun album, A Space in Time, uit 1971. Oude muziek bij zo’n moderne aanbieder! Ontdekkingen liggen niet alleen in de toekomst verscholen, maar dus ook in het verleden!

Cosmote – Our world is you

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=23Un3mJjQlg[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *