MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Alela Diane – To Be Still
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Alela Diane – To Be Still

Gepubliceerd op 16 februari 2009 in CD/DVD Tip · Views: 1.079 ·

Alela Diane - To Be Still

Alela Diane – To Be Still


De door Alela Diane in eerste instantie in eigen beheer uitgebrachte album The Pirate’s Gospel maakte veel indruk, vooral dankzij het schitterende titelnummer. De plaat werd onlangs in een deluxe editie opnieuw uitgebracht als voorbode van de opvolger To Be Still. Dus eindelijk, de langverwachte opvolger ziet het levenslicht. Een opvallend weelderig geproduceerde en bij tijd en wijle opmerkelijk lichtvoetige plaat. Is To Be Still de lente na de winter van The Pirate’s Gospel? Op het album doet een aantal opmerkelijke gasten mee, waaronder Michael Hurley (‘een levende legende’) en Kate Wolf. Vader Tom speelt nog steeds een belangrijke rol in Alela’s carriere. Niet alleen maakt hij deel uit van haar live-band, de nieuwe plaat werd opnieuw in zijn studio opgenomen. Bijna alle mensen die erop meespelen zijn vrienden en oude bekenden. Dat is heel anders dan wanneer je anonieme studiomuzikanten inhuurt die jouw plaat als een klus beschouwen, en dat hoor je terug [oor/MuziekNu.nl].

Alela Diane – The Pirate’s Gospel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SpwSxHiiNSw[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *