MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Wie is de Mol – Soundtrack
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Wie is de Mol – Soundtrack

Gepubliceerd op 14 februari 2009 in Muziek in Reclame · Views: 3.610 ·

Wie is de Mol - Soundtrack

Wie is de Mol – Soundtrack


De razend populaire, boeiende, gemanipuleerde en intrigerende TV serie Wie is de Mol heeft ook een soundtrack. Je hoort Ugo Farell – Oritio, John Williams – Born on the Fourth of July, Looking for Clues en Craig Armstrong – New York City. Met veel dank aan SunlightMovies op YouTube. Het is alweer de negende serie, opnieuw met bekende Nederlanders. Deze keer zijn ze in Noord-Ierland en Jordanië. Pieter Jan Hagens doet het heel aardig, bijna net zo goed als Angela Groothuizen. Wij weten trouwens wie de mol is, denken we, er is er maar één die Jon heet. Eventuele cd’s waarop deze muziek staat hebben we nog niet gevonden.

Wie is de Mol – Soundtrack

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d9jNWPVjAQ4[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *