MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies India.Arie – Testimony Vol. 2
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

India.Arie – Testimony Vol. 2

Gepubliceerd op 13 februari 2009 in Recensies · Views: 853 ·

India.Arie - Testimony Vol. 2: Love & Politics

India.Arie – Testimony Vol. 2


De muzikale stijl die de Amerikaanse zangeres India.Arie (spreek uit ‘Indzjiaah dot Uhraaj’) hanteert, wordt wel aangeduid als ‘acoustic soul’. Dat krijg je als je jezelf op gitaar begeleidt en verder de beschikking hebt over een prachtige, flexibele alt. Omdat ze weet hoe ze zich moet uitdrukken, kiest ze meestal niet voor zwaarder versierde arrangementen – vandaar de naam van dit subgenre. Die aanpak maakt India.Arie tot iets bijzonders. Haar stem is net iets lichter en gearticuleerder dan Nina Simone. ‘Testimony: Vol 2’ is haar vierde album. Al klinkt het ook bekend, er staat genoeg op om van te genieten, zoals van de Sade-cover ‘Pearls’ en het gospel-juweeltje ‘River rise’ [leidschdagblad/MuziekNu.nl]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *