MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Arno Kolenbrander – Terug van weggeweest
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Arno Kolenbrander – Terug van weggeweest

Gepubliceerd op 13 februari 2009 in Recensies · Views: 2.113 ·

Arno Kolenbrander - Terug van weggeweest

Arno Kolenbrander – Terug van weggeweest


Met 13 Nederlandstalige nummers is het album Terug van weggeweest een mooie come-back van de Rotterdammer Arno Kolenbrander. De stijl is ‘back to basic’, pure muziek, nederpop in de breedste zin van het woord. Stevige rock afgewisseld met gevoelige ballads. Terug van weggeweest is een titel die je letterlijk mag nemen, Arno is met zijn veelzijdige stemgeluid terug op een manier waar niemand omheen kan. Singles van dit album zijn Meer dan dit gaf de recentere Neem alles. Nog een nieuwe topper, of toch een heel eigen geluid?

Arno won ooit de Soundmixshow van Henny Huisman met het nummer Why God Why, uit de musical Miss Saigon, en stond er 10 weken mee in de top 40. Het jaar na zijn overwinning vulde de zanger met optredens in het land maar ook tijdens de Fantasy World Dinnershow. Bovendien nam hij in deze periode deel aan de internationale Soundmixshow en aan het International Music Festival in Polen. In 2000 en 2004 deed Arno mee met het Nationaal songfestival alwaar hij de tweede plaats bereikt.

Arno Kolenbrander – Meer Dan Dit

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3PuJgke57Vg[/youtube]

Arno Kolenbrander – Why God Why

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VOQkxcNSbwI[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *