Adverts









bol.de - einfach rund





Arno Kolenbrander - Terug van weggeweest

13 February 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Met 13 Nederlandstalige nummers is het album Terug van weggeweest een mooie come-back van de Rotterdammer Arno Kolenbrander. De stijl is 'back to basic', pure muziek, nederpop in de breedste zin van het woord. Stevige rock afgewisseld met gevoelige ballads. Terug van weggeweest is een titel die je letterlijk mag nemen, Arno is met zijn veelzijdige stemgeluid terug op een manier waar niemand omheen kan. Singles van dit album zijn Meer dan dit gaf de recentere Neem alles. Nog een nieuwe topper, of toch een heel eigen geluid?

Arno won ooit de Soundmixshow van Henny Huisman met het nummer Why God Why, uit de musical Miss Saigon, en stond er 10 weken mee in de top 40. Het jaar na zijn overwinning vulde de zanger met optredens in het land maar ook tijdens de Fantasy World Dinnershow. Bovendien nam hij in deze periode deel aan de internationale Soundmixshow en aan het International Music Festival in Polen. In 2000 en 2004 deed Arno mee met het Nationaal songfestival alwaar hij de tweede plaats bereikt.

Arno Kolenbrander - Meer Dan Dit

Arno Kolenbrander - Why God Why


Categorie: Recensies | Tags: , , , | Views: 89 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een