MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Frans Bauer & Marianne Weber – Live In Ahoy 2008
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Frans Bauer & Marianne Weber – Live In Ahoy 2008

Gepubliceerd op 10 februari 2009 in Recensies · Views: 2.051 ·

Frans Bauer & Marianne Weber - Live In Ahoy 2008

Frans Bauer & Marianne Weber – Live In Ahoy 2008


Zo super goed is het allemaal niet, maar waarom ook niet? Heerlijk onschuldige muziek, die je lekker kunt meezingen! Niets mis mee. Frans Bauer en Marianne Weber. Begin december 2008 stonden ze voor het eerst in 10 jaar weer samen het podium van de Ahoy in Rotterdam en gaven ze een fantastische live show. Een redelijk groot orkest, dansers en gastartiesten als Ronny Tober en Anneke Grönloh vrolijkten de show nog verder op. Natuurlijk de diverse medleys en al hun grote hits, waaronder de nieuwste singles “Als ik met jou op wolken zweef” en “Amore Lacht”. Het koningsduo van het levenslied [bol/MuziekNu.nl]!

 

Een reactie

  1. Op 20 dec. 2011 jl. deze dvd bij Bol.com besteld, samen met nog een cd’tje,de cd is afgeleverd op 28 dec, en op 6 Janauri 2012 nog steeds deze dvd niet ontvangen, alhoewel in een mailtje van 28 dec. mij verzekerd werd, dat deze dvd toch zéker voor vrijdag 6 Janauri 2012 afgeleverd zou zijn bij mij. Niet dus, wederom een mailtje (s’avonds, 6 Janauari) ontvangen van Bol.com: DVD voorlopig nog niet leverbaar, met als opmerking erbij, dat ik deze ‘niet hoefde te betalen’, ja, logisch dat je niet gaat betalen voor iets wat ze niet leveren, ik ben toch niet gek! Bol.com is de laatste tijd zéér slecht met communiceren richting klant, dat blijkt wel! Annuleren? Nee, voorlopig niet, want ik heb 2 bestellingen geplaatst, en ben écht niet van plan om voor blunders van Bol.com te gaan betalen, namelijk de verzendkosten, die zijn wél voor Bol.com…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *