MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Guus Meeuwis – NW8
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Guus Meeuwis – NW8

Gepubliceerd op 7 februari 2009 in Verwacht · Views: 2.481 ·

Guus Meeuwis - NW8

Guus Meeuwis – NW8


Het nieuwe album NW8 van Guus Meeuwis verschijnt in mei. De opvolger van Hemel Nr.7. Guus maakt én hele mooie songs én songs die die goede songs, wat ons betreft, soms wat te veel onderuit halen: meer voor feesten en partijen. Of is dat zijn Brabantse imborst? We wachten het af. Van NW8 verschijnt ook een Limited Digipack. Het album is opgenomen in de Abbey Road Studios te Londen.

Bol.com actie: Bestel nu de nieuwe cd van Guus Meeuwis, stuur je bestelbevestiging naar prijsvraag@bol.com o.v.v. Guus Meeuwis en misschien win jij twee kaarten voor een exclusief concert dat Guus in 2009 zal geven speciaal voor jou als bol.com klant! De winnaar krijgt automatisch bericht. Ons is niet bekend tot wanneer deze actie loopt.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *