MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Lily Allen – It’s Not Me It’s You
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lily Allen – It’s Not Me It’s You

Gepubliceerd op 6 februari 2009 in CD/DVD Tip · Views: 683 ·

Lily Allen - It's Not Me It's You

Lily Allen – It’s Not Me It’s You


Lily Allen’s debut album komt al uit 2006. Maar nu staat ze dan toch op een defintief doorbreken, met de grote hit, The Fear (ook wel bekend als I Don’t Know), in de UK en Duitsland. Ook de USA gaat ze veroveren. De release van Lily’s nieuwe album, It’s Not Me It’s You, staat gepland voor 9 februari 2009. Hele prettige popmuziek!

Lily Allen – It’s Not Me It’s You

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SW_7kEqSFlA[/youtube]


 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *