MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Hannelore Bedert – Wat Als
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Hannelore Bedert – Wat Als

Gepubliceerd op 6 februari 2009 in Recensies · Views: 1.038 ·

Hannelore Bedert - Wat Als

Hannelore Bedert – Wat Als


Hannelore Bedert, Wat Als. Bleitliedjes (huilen in het Vlaams) voor jankers, scheldliedjes voor lievelingen. Soms hard voor haarzelf en voor anderen, soms zacht en pijnlijk eerlijk, maar vooral altijd (zelf)relativerend en vol humor. Alle teksten en muziek zijn van de hand van Hannelore, uitgezonderd Altijd Nooit Meer, met tekst van Tine Tuwant. Ze speelt piano, gitaar en rhodes en produceerde de CD samen met Stoffel Verlackt. Het album is gemaakt in samenwerking met een aantal topmuzikanten. Gastzanger in het lied Imaginaire is Raymond van het Groenewoud. Topmuziek uit Belgie/Vlaanderen! Ja echt, gun haar even wat tijd, en luister naar bijvoorbeeld Smaak.

Hannelore Bedert – Smaak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kVyFuBmYh84[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *