MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Boris – Live My Life
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Boris – Live My Life

Gepubliceerd op 10 januari 2009 in Recensies · Views: 2.771 ·

Boris - Live My Life

Boris – Live My Life


Natuurlijk geeft Idols je muzikale carriere een boost. Maar is dat eigenlijk wel zo? Je blijft toch erg lang ‘o ja, die van Idols’. Boris is gelukkig misschien dan toch die uitzondering op de regel. Hij moet diep adem hebben gehaald en toen een sprong in het diepe hebben genomen. Door zich op ’Live My Life’ te laten inspireren door gebeurtenissen uit zijn persoonlijke leven heeft Idols-Boris zich kwetsbaar op durven stellen. ’Loosen Up’ en titelnummer ’Live My Life’ handelen over de ballen die hij in de lucht moet houden. Want hoe combineer je een gezinsleven met een artiestenbestaan? ’Leave it Alone’ gaat over de scheiding van zijn ouders en zijn neiging om weg te lopen voor problemen. Op ‘Live my life’ betuigt de zanger uit Venlo wederom zijn liefde voor soul, soms in combinatie met wat funk en incidenteel reggae. De sound doet afwisselend denken aan die van Prince, Jamiroquai en zelfs even Lenny Kravitz. Hun aller niveau benadert Boris niet, er zit net even wat te weinig pit in. Het is die goeie stem, met schraaprandje en sensuele hijg, die zijn repertoire overeind houdt. Wat Boris nodig heeft is een hit die dit album op sleeptouw zou kunnen nemen [telegraaf/leidschdagblad/MuziekNu.nl].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Reacties uitgeschakeld voor Boris – Live My Life  comments