MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Wouter Hamel – Nobody’s Tune
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Wouter Hamel – Nobody’s Tune

Gepubliceerd op 29 december 2008 in Recensies · Views: 2.551 ·

Wouter Hamel - Nobody's Tune

Wouter Hamel – Nobody’s Tune


Wouter Hamel presenteert zijn nieuwe album, Nobody’s Tune, 21 februari in Paradiso. Op Nobody’s Tune laat Wouter horen dat hij zich verder ontwikkeld heeft als een authentieke singersongwriter, wat zich uit in persoonlijke songs met een bijna 70’s pop-geluid. Hamel laat zich op zijn sterkst horen in prachtig gezongen ballads, afgewisseld met uptempo catchy songs die direct in je geheugen blijven hangen. De liedjes zwerven van jazz, via Bacharach naar showtunes a la Broadway. Je proeft zelfs wat scheuten caribbean. Nobody’s Tune is een meeslepend album dat net als zijn succesvolle debuutalbum, Hamel, geproduceerd is door Benny Sings [bol/MuziekNu.nl].

Wouter Hamel – In Concert


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *