MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Leonard Cohen – Cohen in het Fries
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Leonard Cohen – Cohen in het Fries

Gepubliceerd op 12 december 2008 in Recensies · Views: 3.145 ·

Leonard Cohen - Cohen in het Fries

Leonard Cohen – Cohen in het Fries


De cd Cohen in het Fries, een eerbetoon aan Leonard Cohen. Bekende nummers van de Canadese zanger en liedjesschrijver, als Suzanne, Hallelujah en So Long Marianne, hebben een Friese vertaling gekregen. Twaalf bekende Friese artiesten, onder wie Piter Wilkens, Roel Slofstra en Nynke Laverman, werkten mee aan de cd en dvd. Leonard, die nog dit najaar door Europa toert, is al door velen gecovered, maar de wijze waarop deze cd + dvd tot stand is gekomen is wel heel bijzonder. In een live-setting namen de artiesten ieder een liedje op, met verschillende muzikanten in een wisselende samenstelling. Van deze nummers is een live-registratie gemaakt met audio- en video-opnames.

Leonard Cohen – Cohen in het Fries

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *