MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Beyoncé – I am Sasha Fierce
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Beyoncé – I am Sasha Fierce

Gepubliceerd op 30 november 2008 in Recensies · Views: 1.376 ·

Beyoncé - I am Sasha Fierce

Beyoncé – I am Sasha Fierce


Zangeres Beyoncé wil vanaf nu Sasha Fierce genoemd worden. Haar nieuwe album heet dan ook ‘I Am … Sasha Fierce’. Haar alter ego helpt de voormalig Destiny’s Child zangeres om het allemaal wat spannender te maken. Een pittig dametje met kittige pakjes en dito haar en make-up. Op de dubbellaar ’I am … Sasha Fierce’ heeft het Beyoncé zich vakkundig in tweeën gesplitst. Op schijfje 1 overtreft ze zichzelf qua zangkunst, het staat vol met romantische, gevoelige ballades. Op schijf 2 horen we die pittige Sasha Fierce. Openingsnummer ’Single Ladies (put a ring on it)’ is in vergelijk met die schijf 1 een verademing. Hoewel de zangeres artistiek gezien haar ei wel kwijt kon op deel 1, klinkt Sasha Fierce eigenlijk stukken interessanter [telegraaf/MuziekNu].

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *