MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Keri Noble
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Keri Noble

Gepubliceerd op 22 november 2008 in Recensies · Views: 898 ·

Keri Noble

Keri Noble


Waarom Keri Noble hier nog niet is doorgebroken is ons een raadsel. Misschien omdat ze altijd maar weer vergeleken wordt met andere groten der aard, zoals Norah Jones. Maar deze Detroitse Keri heeft een hele eigen stijl. Prachtige luisterliedjes, heerlijke muziek, goede teksten. Haar debut uit 2003, onder het label EMI/Manhattan, is goed ontvangen met mooie kritieken in de pers. Toch was het succes te smal in de U.S. Ze tekende een contract met JVC en bracht in Japan de CD Let Go uit, november 2007. Met meer succes. Haar muziek is te horen in populaire TV series, zoals So You Think You Can Dance in de U.S. en Handsome Woman in Japan. Haar nummer Look At Me is een van de songs in de Japanse film Tokyo Tower. Ook is Keri’s muziek te horen in een 18 maanden lange TV commercial campagne rondom het Japanse Shiseido cosmetica.
Het afgelopen voorjaar tekende ze een contract met Telarc, en nam ze een EP op die deze zomer is uitgebracht. Een volledig album staat gepland voor februari 2009. We hopen dat deze cd ook in ons land wordt uitgegeven. Ze heeft inmiddels een aantal prachtige cd’s afgeleverd, maar nog niet hier!

Keri Noble – Piece of my Heart

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SVMITUJRzO0[/youtube]

Keri Noble – Watch Me Walk

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IeB9_vAIJ0s[/youtube]

Keri Noble – Ooh Oh

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3ydQkZkDmSQ[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *