MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Ryan Adams – Cardinology
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ryan Adams – Cardinology

Gepubliceerd op 21 november 2008 in Recensies · Views: 859 ·

Ryan Adams - Cardinology

Ryan Adams – Cardinology


Ryan Adams behoort tot de groten van de americana, zeker van de laatste tien jaar. Hij is – misschien wel van nature – een zwalker. Ryan schakelde tussen luisterliedjes, onversneden country en afwisselend gladde en opgeruigde countryrock. Wie meer oor heeft voor zijn onderschatte songschrijvertalent kan jaren vooruit. Nu helemaal, want op ’Cardinology’ maakt de 33-jarige Amerikaan de balans van het eerste stuk van zijn leven op, kiest hij voor sterke stukken en een bijna volmaakte weergave van al zijn muzikale facetten.

’Magick’ is met zijn trage getalm een zuigend rockstuk en ’Like yesterday’ doet aan als een van tranen doordrenkt dagboek. In het soulvolle ’Fix it’ hoor we Adams van zijn zoete kant. Een mooi afwisselend album, een weloverwogen adempauze [leidschdagblad].

Ryan Adams – Fix it

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=omZM1yjgaJg[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *