MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Hed Kandi – The Mix 2009
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Hed Kandi – The Mix 2009

Gepubliceerd op 21 november 2008 in Recensies · Views: 1.150 ·

Hed Kandi The Mix 2009

Hed Kandi – The Mix 2009


Hed Kandi luidt het nieuwe jaar in stijl in met: The mix 2009. Maak je op voor 45 tracks waarvan 16 fonkelnieuwe tracks en remixes van legendarische Hed Kandi floorfillers speciaal gemaakt voor dit album. Cd1 en 2 bevatten de tracks die menig dansvloer tot het kookpunt hebben gebracht. Cd3 is perfect voor het voeten-in-de-lucht moment na een avond de dansvloer onveilig gemaakt te hebben. Dit pareltje bevat tracks van de boegbeelden van funky house music: Eric Prydz, Freemasons, AFTC en Bob Sinclar. Laat je bedwelmen door de betoverende klanken van Adele, Kelly Rowland en Robyn. Erg benieuwd naar wat je er van vindt.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *