MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Elvis Blue Christmas Video
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Elvis Blue Christmas Video

Gepubliceerd op 21 november 2008 in Media Nieuws · Views: 1.620 ·

Elvis Blue Christmas Video

Elvis Blue Christmas Video


Ruim 40 jaar nadat Elvis Blue Christmas een video clip opnam voor een live publiek, wordt het nummer nu als kerstduet uitgebracht. Hierbij is de amerikaanse countryster Martina McBride met moderne technieken in de video erbij gemonteerd.


 

Een reactie

  1. jomuziek42

    fantastisch gedaan. Het is net of Martina Mcbride er live bij zat, vooral het moment dat ze opkomt en het publiek spontaan begint te klappen. Zo moesten er meer van die duetten op video geplaatst worden. Zo heb je toch de mogelijkheid om artiesten van nu mee te laten zingen met hun idool. Ook Celine Dion deed het duet met elvis en daarvoor al Elvis zijn dochter Lisa Marie. met don\’t cry daddy en in the ghetto. Overigens allemaal goed gedaan. Weet niet of het dezelfde persoon is die verantwoordelijk is voor deze filmpjes, maar het is allemaal heel mooi gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *