MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Andrea Bocelli – Incanto
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Andrea Bocelli – Incanto

Gepubliceerd op 11 oktober 2008 in CD/DVD Tip · Views: 3.821 ·

Andrea Bocelli - Incanto

Andrea Bocelli – Incanto


Incanto (bekoring), met dit nieuwe album keert Andrea Bocelli terug naar zijn roots, de muziek waarmee hij opgroeide: de traditionele Italiaanse (liefdes) liedjes waarmee beroemde landgenoten als Benjamino Gigli, Mario del Monaco en Franco Corelli de wereld over gingen. Op 22 september jl. werd Andrea 50. ‘Incanto’ is een even nostalgische als passende ode aan de beau monde van het Napels van de late jaren ’50.

Naar aanleiding van zijn nieuwe album Incanto geeft Andrea Bocelli op 24 oktober voor 80.000 mensen een concert in Napels, gratis voor alle Napolitanen. Het concert zal plaatsvinden op Piazza del Plebiscito op de avond van 24 oktober. Op 23 oktober is er in de namiddag een persconferentie in Napels.

Andrea Bocelli – Incanto – preview

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GuMzQOuwxpo[/youtube]


 

Een reactie

  1. Nass

    Een mooi gezongen en prachtige cd,met schitterende songs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *