MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Il Divo – The Promise
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Il Divo – The Promise

Gepubliceerd op 9 oktober 2008 in Recensies · Views: 1.464 ·

Il Divo - The Promise

Il Divo – The Promise


‘The power of love’ van Frankie Goes to Hollywood, gezongen in het Spaans door vier ‘mannelijke diva’s’ met klassiek geschoolde stemmen. Het ligt niet voor de hand en het past toch wel bij Il Divo, het door Simon Cowell vijf jaar geleden bijeen gezette internationale kwartet. Het nieuwe album ‘The promise’ is op maat gemaakt voor de decemberdagen.
Met chique uitvoeringen van popsongs als ‘She’ (Charles Aznavour), ‘The winner takes it all’ (Abba) en ‘Hallelujah’ (Leonard Cohen) en met andere klassiekers als ‘Adagio’ van Albinoni en ‘Amazing grace’. De gehanteerde talen zijn Spaans en Italiaans, en een enkele keer Engels. Bedoeld om mee te zwijmelen en vooral om mee te verdienen. Want Il Divo is geschapen om zoveel mogelijk mensen een goed gevoel te geven. Weer gelukt, ’t blijft mooi, herkenbaar en heerlijk voor de tijd van het jaar.

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *