Adverts








bol.de - einfach rund





Lady GaGa - The Fame

28 September 2008
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Lady GaGa hoor je momenteel veel op de radio met haar single Just Dance. Maar wie is deze Lady eigenlijk? Gaga is een New Yorkse it girl die op haar viertiende al open mike avonden in clubs als The Bitter End (de oudste club van New York) afliep. Op haar 20ste verjaardag sneed ze niet alleen de taart aan maar tekende ze ook een record deal en nog voor haar eigen album uitkwam, schreef Gaga songs voor onder andere Pussycat Dolls. Het debuutalbum van Lady Gaga is nu inmiddels wel uit en heet The Fame.

Lady Gaga is een echte entertainer. Ze maakte naam in de Lower East Side club scene met de dance-pop party song Beautiful Dirty Rich en haar wilde theatrale shcok art optredens waarbij ze gehuld ging in extravagante outfits die ze zelf ontwerpt. Tijdens die optredens stript ze, gebruikt ze haarlak en aansteker als vlammenwerper en weet ze dramatische effecten te creëren. Eerder deze maand deed ze dat bijvoorbeeld tijdens Valtifest, een nieuw festival op het uberhippe terrrein van de NDSM werf in Amsterdam. Hou deze dame in de gaten! Bijvoorbeeld via haar eigen Haus of Gaga [UniversalMusic].

Lady GaGa - Just Dance


Categorie: Recensies | Tags: | Views: 248 |
Meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een