MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Symphonica in Rosso – Lionel Richie
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Symphonica in Rosso – Lionel Richie

Gepubliceerd op 23 september 2008 in Media Nieuws · Views: 1.935 ·

Symphonica in Rosso - Lionel Richie

Symphonica in Rosso – Lionel Richie


Lionel Richie heeft vier geweldige Symphonica in Rosso shows neergezet waar niet alleen het publiek, maar ook de superster zelf enorm van heeft genoten. Tijdens de shows zijn uiteraard opnames gemaakt voor een Symphonica in Rosso dvd. Deze zal in november uitkomen, net als het nieuwe Lionel Richie album. Maar daarover later meer.

“In het vliegtuig terug naar Los Angeles heb ik de beelden van de DVD-opname bekeken, het is ongelofelijk, langzamerhand daalt de impact van Symphonica in Rosso in. (…) Ik voel me echt enorm gevleid en dankbaar dat ik de eerste internationale artiest in zo’n grote Symphonica in Rosso – productie mocht zijn. Daarom een big, big thank you aan al die 128.000 mensen die naar de show zijn komen kijken!” aldus de zanger.

 

4 reacties

  1. pills erectile dysfunction

    medicine for erectile

  2. best erectile dysfunction pills

    erectile dysfunction drug

  3. best ed pills

    erectile dysfunction drugs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *