Adverts

TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van pay-for-performance online marketing en sales activiteiten te ontplooien en te optimaliseren.








bol.de - einfach rund



Binnenkort & Recent | CD/DVD Tips | Recensies



Scala - Paper Plane

12 September 2008
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Paper Plane, de nieuwe cd van Scala, is vanaf 12 september gratis te downloaden via de website van Scala & Kolacny Brothers www.scalachoir.com. Het is de eerste cd van het Aarschotse jeugdkoor zonder covers. Alle nummers werden geschreven door Scala-pianist Steven Kolacny. Scala werd tot ver over de Belgische grenzen bekend door zijn originele arrangementen en covers van bekende rock- en popnummers. Met Paper Plane bereikt het Scalaconcept een nieuwe dimensie en zet de groep weer een belangrijke stap vooruit, aldus Scala.

Eind oktober verschijnt er een luxe-editie van Paper Plane. Deze uitgave, in boekvorm en afgewerkt in zwart fluweel, bevat naast de gewone CD een bonus CD met 5 extra tracks én een DVD met daarop de videoclip van Raintears + een 22 minuten durende film met de titel Impressions of a nice week. Een camerateam volgde Scala deze zomer een hele week lang. In België en in Duitland. Op en naast en achter het podium, tot in de tourbussen en de hotels. Deze reportage is dan ook een uitermate fijne weergave geworden van het Scalaleven achter de scène.

Scala - Raintears


Categorie: Recensies | Tags: , , | Views: 259 |
Meer info: FreeRecordShop.nl - Music | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een