MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Mercenaries 2 – World in Flames
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Mercenaries 2 – World in Flames

Gepubliceerd op 26 augustus 2008 in Muziek in Reclame · Views: 2.486 ·

Mercenaries 2 - World in Flames

Mercenaries 2 – World in Flames


Mercenaries 2 World in Flames is een actiegame die zich afspeelt in een groot, door oorlog verscheurd Venezuela. Een op macht beluste tiran ontketent een invasie door te rommelen met de Venezolaanse olieaanvoer, waardoor het land in een oorlogsgebied verandert. De muziek, Oh No You Didn’t, schijnt er speciaal voor gemaakt te zijn. De game moet nog uitkomen, voor alle platformen. We zijn benieuwd naar reacties op de game en de muziek uiteraard (muziek bij de trailer is ons nog niet bekend, Metallica – die net met een nieuw album, Death Magnetic, zijn uitgekomen – zal het niet zijn).

In Mercenaries 2 kun je gebruik maken van allerlei verschillende soorten burger- en militaire voertuigen: van glimmende sportwagens tot de splinternieuwe satellietgestuurde, bunkervernietigende minikernbom. Als je een tank, APC, boot, helikopter of luxe sportwagen wilt hebben, kunnen ze op commando bij je afgeleverd worden. Heb je daar het geld niet voor, dan kun je het ook altijd ergens stelen. Een helikopter kun je zelfs midden in de lucht stelen, door een werphaak te gooien en naar de cabine te klimmen.

Missies uitvoeren doe je niet alleen. Het is mogelijk om medewerkers in te huren die je in de game tegenkomt, en je eigen militaire bedrijfje op te richten. Bovendien is het mogelijk om het hele spel met twee personen door te spelen in de coöperatieve multiplayermodus [bol].

Mercenaries 2 – World in Flames

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NcJyCdbC08c[/youtube]

Mercenaries 2 – World in Flames

 

3 reacties

 1. Aux

  Uiteraard is dat geen Metallica, de stijl/zanger is totaal anders. Dit is The Sword met “Iron Swan”

 2. Ivo

  Ja maar van wie is dat liedje dat je in de reclame hoort? Dus niet het trailer-liedje, maar het reclame liedje, waarin hij zingt: I’m a mercenary
  Iemand..?? 😛

 3. Ivo

  Oooh ik heb em al 😛
  Het is Remps – een gelegenheidsband speciaal voor mercs II. Het nummer heet ‘oh no you didn’t’ en je kan het gratis downloaden van de pandemic studios site..
  Teering.. wat een vet nummer… 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *