Adverts







bol.de - einfach rund



Binnenkort & Recent | CD/DVD Tips | Recensies



Eva Cassidy - Somewhere

26 August 2008
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
 Loading ...
Eva Cassidy - Somewhere verscheen 03 Sep


Eva Cassidy, een prachtig heldere mooie stem. Fields of Gold is van haar, ook al is het dat origineel niet. Pas na haar overlijden is ze wereldberoemd geworden, en ook toen pas zijn de cd's uitgekomen. De Amerikaanse zangeres stierf op 33-jarige leeftijd aan kanker. Het platenlabel Blix Street sloot een deal met de nabestaanden om de wereld kennis te laten maken met haar coverrepertoire. Nadat BBC-radio het album Songbird (1998) oppikte, werd Eva alsnog een grote ster. Somewhere, Eva's nieuwste, is al de vijfde cd sinds haar dood in 1996. Songbird is onze favo, hoewel Imagine en American Tune ook gerust dagen in je speler kunnen blijven zitten.
Blijkbaar is er toch weer nieuw materiaal gevonden. Wat we ervan gehoord hebben: Eva ten top, swingend, rockend en gevoelig. Veel bluesstukken en enkele folkpopliedjes, die soms opnieuw zijn ingespeeld. Erg mooi, zonder een echte uitschieter, of het moet de titelsong Somewhere of My love is like a red, red rose zijn. Hoort in je verzameling, als we zo vrij mogen zijn.

Eva Cassidy - Fields of Gold

Eva Cassidy - Danny Boy

Eva Cassidy - Songbird


Categorie: CD/DVD Tip, Media Nieuws, Verwacht | Tags: , | Views: 493 |
Meer info: Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een