MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Klee – Berge Versetzen
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Klee – Berge Versetzen

Gepubliceerd op 10 augustus 2008 in Recensies · Views: 902 ·

Klee - Berge Versetzen

Klee – Berge Versetzen


Zwei Hertzen is de eerste single van het nieuwste album, Berge versetzen, van de Duitse band Klee. Begonnen als trio, Suzie Kerstgens, Sten Servaes en Tom Deininger. Klee maakt mooie goed in het gehoor liggende popmuziek, uiteraard over de liefde. We steken het op onze site niet onder stoelen of banken, we zijn grote fan van deze popmuziek. 2Raumwohnung, Rosenstolz, Xavier Naidoo, Ich und Ich en Laith Al-Deen, allemaal toppers bij onze oosterburen. Waarom horen we er hier helemaal niets van? Van Berge versetzen bestaat ook een Deluxe Edition, met allerlei extra materiaal over oa. het maken van dit album. Leuk voor een keer, wij beperken ons tot de gewone uitvoering. Berge versetzen is een zeer aangename cd, een aanrader!

Klee – Zwei Hertzen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kiKbQAEnrlM[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *