MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Boeijen, Vrienten en Hofstede – Aardige Jongens
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Boeijen, Vrienten en Hofstede – Aardige Jongens

Gepubliceerd op 7 augustus 2008 in Media Nieuws, Verwacht · Views: 3.509 ·

Aardige Jongens - Frank Boeijen, Henny Vrienten en Henk Hofstede

Boeijen, Vrienten en Hofstede – Aardige Jongens


De CD Aardige Jongens van Frank Boeijen, Henny Vrienten en Henk Hofstede komt uit op 15 augustus 2008 en zal een paar dagen later overal in de winkelrekken liggen. De drie liedjesschrijvers hebben voor dit uniek samenwerkingsproject (cd én tournee) elk vier songs geschreven, die ze vervolgens samen uitwerkten. We zijn vreselijk benieuwd, luisterend naar hun muzikale verleden klinkt het zeer belovend!

Op www.frankboeijen.nl/…/aardigejongens zijn trouwens enkele fragmenten te beluisteren. Het zijn stukjes uit de songs Aardige Jongens, Walvis en de single Het Glazen Hart. De komende tijd zullen nog meer fragmenten uit het album online komen. De theatertour die Frank samen met Henny Vrienten en Henk Hofstede zal doen vanaf september kan in Nederland en Vlaanderen bij het publiek op veel belangstelling rekenen. Zo zijn de eerste meldingen van uitverkochte concerten al binnengelopen.

 

Een reactie

  1. pascalle

    Fantastische CD. Puur, fantastische nummers, en de 3 heren hebben er elk hun eigen geluid ingezet. Je hoort direct van wie welke song is.
    grtz
    Pascalle
    http://www.hennyvrienten.hyves.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *