Adverts







bol.de - einfach rund



Binnenkort & Recent | CD/DVD Tips | Recensies



Söhne Mannheims - Unplugged

29 July 2008
(2 votes, average: 4.50 out of 5)
 Loading ...


«Das hat die Welt noch nicht gesehen» is de titel van de nieuwste single van Söhne Mannheims. Een unplugged versie opgenomen tijdens MTV «Wettsingen in Schwetzingen», dat in juli van dit jaar plaats vond in het Rokoko-Theater te Schwetzingen (voor meer info/bestellen: Söhne Mannheims bij Bol.de) of via JPC.de.


Het gehele unplugged concert verschijnt op dubbel DVD, incl. veel bonusmateriaal, ergens eind oktober. De dubbel cd van dit concert verschijnt al in september. Te horen zijn bekende en nieuwe stukken van zowel Söhne Mannheims als Xavier Naidoo. Ons is het volstrekt onduidelijk waarom hiervan niets in Nederland te verkrijgen is. Zijn er hier dan geen fans van Söhne Mannheims of Xavier Naidoo?


Söhne Mannheims - Das hat die Welt noch nicht gesehen

Xavier Naidoo - Wann (feat. Cassandra Steen)


Categorie: Media Nieuws | Tags: , , , , | Views: 372 |
Meer info: Bol.com


4 Reacties

  1. Greg

    Ik snap het ook niet een super nummer met Xavier die notabene een super mooi duet heeft met RZA van Wu Tang Clan Ive never seen...!!!

    Ook zeker de moeite waard evenals Juli geweldige zangeres een beetje de anouk van Duitsland maar haar rustige nummers echt super...

  2. Josephine

    Op vakantie, vorige week, in Turkije, heb ik de eerste keer van 'Söhne Mannheims' gehoord. Ik was en ben nog steeds vreselijk onder de indruk...het meest nog van hun 'unplugged' optreden.

    Ben zelf muzikante en daardoor (vaak helaas) behoorlijk kritisch, maar heb zó van de muziek, stemmen en teksten genoten!

    Wanneer de dubbel-DVD uitgebracht wordt, wil ik hem meteen gaan halen/bestellen! Ik wacht met smart!!

  3. MuziekNu

    @Josephine; bedankt voor je reactie. Helemaal mee eens ook! In ons land helaas -nog ?- niet verkrijgbaar, in Duitsland uiteraard al wel (ook te bestellen, maar de portokosten zijn ietwat hoog).

    Meer te horen via:
    http://www.jpc.de/.../poprock/detail/-/hnum/8161187?rk=home&rsk=home

  4. marcel

    sinds 3 jaar fan,
    in Luxemburg de 1e CD gekocht ,sindsdien idolaat van alles wat ze maken.
    echt te gekke muziek.
    Jammer dat we hier niets van ze horen evenals Patricia Kaas

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een