MuziekNu.nl mag van en via de uitgeverij Nieuw Amsterdam drie exemplaren van dit fraaie boek De keuze van Janine Jansen weggeven!

 

 

Bij het boek zit tevens een prachtige cd. Doe mee!

 

 

 


 


Joosten en Kuitenbrouwer

1
Categorie Media Nieuws
Tags , , , , ,

| | |


Wie? Jeroen Kuitenbrouwer? Nooit van gehoord! Ja, echt wel! Samen met Bernhard Joosten maakt Jeroen heel veel tunes voor radio en TV. Met dank aan Marcel die ons tipte: “Niet een commercial maar naar mijn mening werkelijk briljante leaders zijn nu te horen op radio 1. Zeg maar bij de afkondigingen van de programma’s en zo. Componist daarvan is Jeroen Kuitenbrouwer.” Jl. april is in eigen beheer de CD ‘Joosten en Kuitenbrouwer’ uitgebracht. Daarop de zo goed als complete vormgeving (jingles en tunes) van Radio 1 en Radio 4 van de Publieke Omroep.

Joosten schreef onder meer de vormgeving voor RTL4, RTL5, SBS6 en RTL FM. Kuitenbrouwer produceerde de huisstijl voor onder andere Radio 1, 747AM, TV2, Nederland 3 en het NOS Radionieuws.

Kuitenbrouwers grote doorbraak kwam in 1999, toen hij een compositiewedstrijd won voor een nieuwe Radio 1-tune. Zijn met strijkers uitgevoerde melodie leidde tot een nieuw geluid. Vanaf najaar 2007 werken beide componisten samen onder de naam Joosten en Kuitenbrouwer.


Een Reactie

  1. Nic
    Geplaatst op November 15, 2009 | Permalink

    Ik zoek al maanden naar het lied wat ik zojuist 15-11-2009 om 12:00 gehoord heb.

    Het komt van RTL 4 bij het programma bij Chirurgenwerk het liedje begint rond 5:10 minuten tijdens de uitzending
    hieronder de link naar het betreffende programma
    http://www.rtl.nl/…/…/chirurgenwerk/…Chirurgenwerk_s11_a1.xml

Plaats hier je reactie


Haal hier je eigen gravatar !

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld met anderen. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*
*


bol.de - einfach rund