MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies David Bowie – Live Santa Monica ’72
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

David Bowie – Live Santa Monica ’72

Gepubliceerd op 29 juni 2008 in Recensies · Views: 1.795 ·

David Bowie - Live Santa Monica 72

David Bowie – Live Santa Monica ’72


Deze in 1972 opgenomen bootleg van Bowie op één van z’n absolute hoogtepunten (tijdens z’n Ziggy Stardust tour) heeft de “stamp of approval” van de legende zelf gekregen en komt nu officieel uit. Bootleg geneutraliseerd, en beter klinkend dan ooit.

David Bowie: “I can tell that I’m totally into being Ziggy by this stage of our touring. It’s no longer an act; I am him. This would be around the tenth American show for us and you can hear that we are all pretty high on ourselves. We train wreck a couple of things, I miss some words and sometimes you wouldn’t know that pianist Mike Garson was onstage with us but overall I really treasure this bootleg. Mick Ronson is at his blistering best.” [plato].

 
Tags: ,

3 reacties

  1. generic sildenafil

    sildenafil

  2. erectile dysfunction medications

    male erection pills

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *