MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame RVS – Uit handen geven
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

RVS – Uit handen geven

Gepubliceerd op 26 juni 2008 in Muziek in Reclame · Views: 3.561 ·

RVS - Uit handen geven

RVS – Uit handen geven


Met dank aan Loes die ons via ons forum tipte dat RVS een nieuwe commercial heeft, met erg mooi Franstalige muziek. Na de succesvolle commercial met de zwevende adviseurs is het tijd voor een waardige opvolger, meent RVS. De adviseur met paraplu is inmiddels een bekend beeldmerk geworden. De nieuwe commercial moet ook die sfeer uitademen, lezen we op de RVS site, maar nu vanuit het perspectief van de klant gefilmd. De commercial gaat over het uit handen geven van de financiële zorg en laat zien dat de RVS-adviseur altijd dichtbij is. De klant gooit zijn financiële papieren in de lucht die door de adviseur vervolgens symbolisch worden opgevangen. De muziek is van Dorval met ‘Ne me demande rien’, van de cd Les Choses De La Vie. Erg mooi!

RVS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jBOWTjpD-Vk[/youtube]

 

Een reactie

  1. Aux

    Als je nog meer mooie spots wil zien, moet je kijken wat er in Cannes gewonnen heeft vorige week:

    http://www.canneslions.com/winners/film/

    Check bij Grand Prix, Gold, Silver en Bronze. Het was weer een leuk weekje daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *