MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Duet Gerard Joling en Patricia Paay Bloedheet
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Duet Gerard Joling en Patricia Paay Bloedheet

Gepubliceerd op 20 juni 2008 in Media Nieuws · Views: 2.122 ·

Duet Gerard Joling en Patricia Paay Bloedheet

Duet Gerard Joling en Patricia Paay Bloedheet


Dat Gerard Joling een groot liefhebber is van Patricia Paay, is allang geen geheim meer. Door de inspanningen van Joling maakte Paay eerder dit jaar haar comeback op de Nederlandse tv in Holland’s Got Talent. Maar er blijkt meer chemie tussen beiden. Want de twee hebben het duet Bloedheet opgenomen. Joling is zo te spreken over het resultaat, dat Bloedheet meteen de titeltrack is geworden van zijn nieuwe cd.

Bloedheet komt volgende week vrijdag al uit, 27 juni. Naast een duet met Patricia Paay heeft hij ook een nummertje opgenomen met wijlen Rita Hovink: Laat Me Alleen. Dit duet is op dezelfde manier tot stand gekomen als Blijf Bij Mij, zijn grootste hit ooit met André Hazes.

Verder op Bloedheet een vertaling van het opzwepende Go Like Elijah – Chi Coltrance onder de titel Vrij De Hele Nacht Met Mij en Nederlandstalige meezingers als Vanavond Gaat Het Gebeuren en Het Is Altijd Feest. En natuurlijk de top 5-hit 24 Uur Verliefd.

Gerard Joling geeft begin september een reusachtig optreden in Spaarnwoude. Daar worden de nieuwe liedjes zeker ten gehore gebracht [nlpop].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *