MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Solomon Burke – Like A Fire
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Solomon Burke – Like A Fire

Gepubliceerd op 13 juni 2008 in Recensies · Views: 1.240 ·

Solomon Burke - Like A Fire

Solomon Burke – Like A Fire


Na zijn country avontuur met het succesvolle Nashville album in 2006, houdt de King of Rock and Soul Solomon Burke het nu stripped down en laidback. Het is tijd voor rust en bezinning en Solomon reflecteert over het leven en de huidige staat van de wereld in (semi-)akoestische singer/songwriter liedjes. En wie kunnen er geschiktere songs (speciaal voor dit album) schrijven dan Eric Clapton, Ben Harper, Keb’ Mo’ en Jesse Harris? Zij drukken met producer Steve Jordan (o.a. Bob Dylan, Stevie Wonder, John Mayer) hun stempel op een emotioneel en prachtig gezongen album van grote klasse. In zijn eigen woorden: “Songs that take a message directly to your heart” [plato].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *