MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Josh Groban – Awake Live
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Josh Groban – Awake Live

Gepubliceerd op 1 juni 2008 in Recensies · Views: 1.096 ·

Josh Groban - Awake Live

Josh Groban – Awake Live


Josh Groban houdt uiterlijk het midden tussen Marco Borsato en James Blunt. Achter hem staan een klassiek orkest, een rockband, een wilde violiste en sensuele celliste. De overeenkomsten zijn meer dan opmerkelijk. Deze 27-jarige Josh Groban heeft met de dvd/cd ‘Awake live’ (15.000 fans!) in 2007 het bestverkochte album in de VS op zijn naam staan. Maar hij had ook Marco Borsato kunnen zijn, als die tenminste in Amerika was geboren.

Zijn genre: zwaar aangezette dramapop met af en toe wat licht klassieke accenten. Hij zingt in het Engels en het Italiaans. Hij is energiek, sympathiek en ook een beetje verlegen met zijn succes. Een echte knuffeljongen, losjes gekleed, stoppelbaardje, lekkere haardos. Bij wie de eerste rijen van dit optreden in Salt Lake City bestaan uit vrouwen die hun romantische blik niet van hem af kunnen houden. Als hij zingt, zijn z’n ogen meestal gesloten of kijkt hij dromerig uit z’n slaapkamerkijkers [leidschdagblad/MuziekNu.nl].

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *