MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Rush – Snakes & Arrows Live
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rush – Snakes & Arrows Live

Gepubliceerd op 25 mei 2008 in Recensies · Views: 948 ·

Rush - Snakes & Arrows Live

Rush – Snakes & Arrows Live


Rush bestaat veertig jaar. De liveband bij uitstek viert dat met het uitbrengen van ‘Snakes & Arrows Live’, vorig jaar opgenomen in het Rotterdamse Ahoy. En de Canadese progrockers bewijzen dat ze nog niets aan power hebben ingeleverd. De gitaren van Alex Lifeson gieren als vanouds, Neil Peart laat horen nog steeds tot een van de beste drummers ter wereld te behoren en de charismatische zanger/bassist/toetsenist Geddy Lee zingt nog vol overtuiging. Al heeft zijn stem iets in hoogte ingeboet.

Liefst negen nummers van het vorig jaar uitgebrachte ‘Snakes & Arrows’ passeren de revue. Daardoor ontbreken favorieten als ‘Roll the bones’, ‘The trees’ en ‘Bravado’, om er maar een paar te noemen. Het publiek in Rotterdam maalde daar niet om. Dat was net zo enthousiast als Rush zelf [leidschdagblad].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *